Seeing their need to grow from lab incubator space in Kendall Square, this life sciences company expanded their office with a lab facility to call their own. Their new 14,000 square foot location provides them with the type of environment needed to further their work on ground-breaking cancer immunotherapy research. With plenty of natural lighting, the space is inspired from natural hues stemming from the Stonehenge-like images that serve as a visual representation of the company’s core values. The fresh and vibrant space features strong architectural edges that give this space a sensible, therapeutic, and balanced impression. The spaces allocated for the labs allow flexible setups for future needs, while the office and common areas encourages collaboration through many informal and formal meeting areas.

Project Details

LOCATION

CAMBRIDGE, MA

SQUARE FOOTAGE

14,000 SF

CATEGORIES

LIFE SCIENCES