The Leonard Rudofsky Center is a new facility for The Bridge Center, a non-profit recreational and educational day camp that serves children and young adults with physical and cognitive challenges. This 7,000-square-foot recreation facility includes an arts and crafts room, a media room, offices, kitchen, dining area, and multi-purpose “Great Room.” The building serves as the visual centerpiece of the campus, with a stunning, full-length glass wall that offers views of the campus pond. Dedicated to the memory of a long-time supporter of the program who loved being on the water, the shape of the building suggests the inverted prow of a boat.

Project Details

location

Bridgewater, MA

client/owner

The Bridge Center

square footage

7,000 SF

categories

Institutional

Quote

I can’t tell you how much this beautiful building has added to both the number and the quality of programs we offer.The visual impact alone has provided so much joy to the Handi Kids families.I think that the absolute love and honor of Lenny Rudofsky came through in every single phase of the project and continues on as we use the space.

– Ginny Pitts, (former) Executive Director, Handi Kids

Photos by Robert Benson

Architectural Plans / Process